Live Ticketing kao uvod u brojače ulaznica

Live Ticketing kao uvod u brojače ulaznica

HNK Rijeka uvodi novi sustav prodaje ulaznica koji će se isprobati danas na utakmici između Rijeke i Hrvatskog dragovoljca. Live Ticketing podrazumijeva da se ulaznica štampa na samom prodajnom mjestu te svaki posjetitelj stadiona i utakmice ima pravo birati mjesto sjedenja. Svaka ulaznica će također imati ugrađeni „bar-code“ koji će u budućnosti biti čitljiv te će se voditi detaljna statistika o broju posjetitelja koji su ušli na stadion.

Već podosta godina u Europi se koristi sustav ulaska na stadione kroz brojače karata odnosno čitače bar-kodova koji registriraju svaku ulaznicu. Sada je očito trenutak kada se i hrvatska nogometna infrastruktura mora početi unaprijeđivati. Jedini HNL stadion koji ima sustav elektronskih brojača karata je Maksimir, ali  povremeno i Kantrida, odnosno samo kada su u pitanju utakmice pod okriljem UEFA-e.

Naš „stogodišnjak“ nažalost neće doživjeti eru čitača karata ali će zato novo i moderno zdanje biti opremljeno najnovijim sustavom ulaska na tribine te će se sa detaljnom preciznošću utvrditi broj posjetioca na nekoj utakmici.
Iako kasnimo za Europom dobrih 20-ak godina, lijepo je saznanje da se naš klub u svim segmentima približava nekim modernim EU standardima.

Komentari

komentari


Related Articles

Finale prije finala: Rijeka protiv Dinama u polufinalu Kupa

U podne su u prostorijama HNS-a u Ilici izvučeni parovi poluzavršnice Kupa Hrvatske. Tako je sada poznato da će Rijeka obranu

Subota za brzi zaborav

Osijek – Rijeka 0:0 (1:1) Osijek – Stadion Gradski vrt. Utakmica 35. kola MAXtv Prve lige. Gledatelja: 1.712. Suci: B.

8000

Nakon osam tisuća Vaših “lajkova”, jedino što možemo napisati je HVALA. Da, upravo hvala, jer svaki Vaš “lajk” predstavlja jednog