Navijački san – “riječko selo” za Kup

Navijački san – “riječko selo” za Kup

U utorak se igra povijesna utakmica pod stijenama Kantride. Već u Zagrebu se tražila karta više za uzvrat, ali karata odavno već nema. Riječko selo je zamišljeno kao mjesto u kojem će se navijači družiti prije i poslije utakmice, skup trgovina, restorana i kafića trebalo bi upotpuniti doživljaj Kantride. Izgradnja sela trebala bi se završiti za dvije godine.

Do tada na završnicu Kupa moguće je da se klupski parking pretvori u isto, da se svima onima koji su ostali bez karata ponudi šank i platno na nekoliko metara od mora i  stadiona gdje će se pratiti prijenos utakmice, da poslije sa masom skupa slave ili tuguju, da s prijateljima popiju pivo. Ne traže navijači puno samo da budu dio skupine ljudi koji će u utorak svoje teško zarađene novce potrošiti na ono za što žive cijeli život, dizanje Rabuzinovog sunca na Kantridi, a tko zna možda neki poslije od sreće otvore i sezonu kupanja.

Komentari

komentari


Related Articles

Bijeli lako preko Filijale

Lokomotiva – Rijeka 1:3 (0:3) Zagreb – Stadion NK Zagreb. Utakmica četvrtfinala Kupa Hrvatske. Gledatelja: 320. Suci: Marko Matoc (Zaprešić),

Lokosi ponovno “sjeli na volej”

Rijeka se nakon silnih promašaja i revije udaraca po golu Slaven Belupa i Splita ponovno “iskalila” na Lokomotivi. Otvoreni “gard”

Simpatična satnica

Kao klinac, nedjeljom poslijepodne sam redovito sjedio uz radio i slušao neizostavne prijenose utakmica 1. Savezne lige bivše Jugoslavije u emisiji