Dan kada sam je upoznao

Dan kada sam je upoznao

Proteklih mjesec i pol dana, od kada sam saznao da se želi upoznati sa mnom, bili su puni neizvjesnosti i uzbuđenja do trenutka kojeg sam čekao da ju vidim, upoznam, dotaknem…

Prvotno mi je najavila da bi se trebali naći u nedjelju 19. srpnja u večernjim satima ali mi je naknadno javila da još nije spremna. Auuuu fuck…napaljen kakav sam bio u tom trenutku javio sam se staroj frendici F-8-120 . U protekle dvije godine proveo sam s njom mnogo lijepih trenutaka pa sam se nadao još jednoj lijepoj večeri. Ali vraga , na kraju je ispala jedna iscrpljujuća i razočaravajuća sparna ljetna večer uz more.

Shvatio sam da nemam što očekivati od F-8-120 pa sam postajao sve nestrpljiviji kako se je približavao dan upoznavanja s mojom novom poznanicom. Rekla mi je da se zove Z7-11-20. Sve sam više bio zaokupljen s njom, zamišljao je kako izgleda. Svaka 2-3 dana išao sam je kriomice gledati i pokušavao je pronaći među njenim frendicama… Pratio sam je na internetu…..uzbudljivo čekao svaku njenu novu fotku……Uočio sam da joj se mnogi radnici upucavaju ali je rekla da će čekati samo mene…..

Tako je konačno osvanuo i jučerašnji dan. Dan kad mi je zakazala spoj ( mlađi bi rekli bi dejt ), dan kada ću je upoznati na Rujevici…..
Od jutra sam bio full uzbuđen, čekao da dođe večer. Istuširao sam se, namirisao parfemom i krenuo prema Rujevici. Prolazim pothodnikom ispod zaobilaznice, srce ludo kuca…još malo, 10-ak minuta i past će prvi susret…..pogled očima, dodir…….Da li će me čekati? Hoću li joj se svidjeti?

Prolazim pokraj džamije……eto, tu odmah preko ceste…uzbuđenje raste, srce lupa, leptirići u trbuhu…..

Dolazim na dogovoreno mjesto susreta…..

Prolazim kroz ulaz……ufffff, gdje je…..rekla je da će biti s frendicama s lijeve strane, tamo gore……Frendice s desnestrane me ionako ne interesiraju……istina, zgodnije su, više su i nekako mekše ali izgledaju mi preumjetno, kao da su došle sa “face liftinga”, bez duše……A čuo sam da ove s desne strane traže previše love za susrete…..Odmah primjećujem da nemaju onu energiju koju ja tražim…

Prilazim mjestu gdje je rekla da će me čekati…..ima ih puno…malo sam zbunjen, okrećem se, tražim ju očima……….sve su zgodne, očuvane, nove…. plave,bijele….

Tad je ugledah…..srce je željelo iskočiti iz grudi….tu je, čeka me…

“Hej”…..pozdravim ju..”ja sam 250… Ti si sigurno Z7-11-20?” Nije rekla niti riječi, samo se nasmiješila stidljiva je , samozatajna……ali dopustila je da ju pogladim, dodirnem…..pogledam sa svih strana…….jedinstvena je, posebna……na prvi pogled jako mi se sviđa…….

Udobno mi je sa njom……nije nas briga za njene frendice koje nas gledaju……neke od njih su također zauzete sa svojim novim partnerima…..

Slušam komentare ostalih parova……neki mi nude zamjenu….A ne , neće ići!!! Imam svoju 20-tku……ne želim ju nikome dati…..

Sa zvučnika svira muzika,uživamo u trenutku…..netko je upalio rasvjetu…..malo je razbijena romantika ali sad ju još ljepše vidim…..sjaji sva……predivna je….kakva večer…….

Polako dolazi kraj našeg prvog susreta, dogovorili smo da se nađemo na istom mjestu u nedjelju u 21 sati navečer…..doći ću sigurno, opčinila me……..ma…..doći ću malo prije, ne volim kasnit….

Rekla je da će tu bit bar godinu dana i da će bit samo moja… Nadodala je da je mislila da ćemo se do jeseni vidjeti i pokoji četvrtak ali da je to sad nemoguće, da ćemo se viđati vikendom, eventualno pokoju srijedu … “Ma nije bitno” rekoh ” zato će nam četvrtci sljedećeg ljeta i jeseni biti uzbudljiviji”

Obećala mi je da će u znak ljubavi napraviti tatoo s mojim imenom a ja njoj da ću njenu karticu stalno držati u džepu kraj svog srca..

Znam da će me čekati…..samo moja Z7-11-20…

Zaljubio sam se na prvi pogled…..nitko sretniji od mene……

P.S. jučer mi je na rastanku rekla da za nedjelju ima jedno iznenađenje za mene. Nisam ju htio razočarati. Znam za to iznenađenje. Priredit će mi vatromet.

Z. Oblak

foto: nk rijeka

Komentari

komentari


Related Articles

Uvod u novu sezonu Prve HNL: pripreme i prijelazni rok (HNK Rijeka)

U posljednjem dijelu analize priprema i prijelaznog roka hrvatskih prvoligaša kao uvod u novu sezonu Prve HNL na redu je HNK

Gdje su sada?

Gdje su danas igrači koji su nosili dres Rijeke nakon sezone 2006./07.? Za početak možemo krenuti sa ‘šampionskom’ generacijom koja je digla kupove.

Riječki dnevni boravak

Žena sam. Majka. Supruga. Prijateljica. Imam 36 godina. Rođena Riječanka. I priznajem… Prvi put sam kročila na Kantridu, na tribinu