Dani ponosa i slave

Dani ponosa i slave

Dan je prekrasan, a ona će biti najveća ljepotica u Europi. Naravno, pričam o novom stadionu na Kantridi i slikama koje su se pojavile na portalima. Simulacije ove ljepotice ni jednog navijača ne mogu ostaviti ravnodušnim, tako da sam i ja morao u nekoliko redaka izjaviti svoje oduševljenje ovim stadionom koji će unutar dvije godine niknuti u našem gradu.

Večeras se opet borimo za trofej, postala nam je to lijepa navika, a vjerujem da ćemo ga za divno otvaranje nove sezone i osvojiti. Pa do otvaranja trofejnih prostorija novoga stadiona skupiti još poneki, da upotpuni kolekciju.

Dinamo je još uvijek visoka prepreka za momčad Rijeke, ali prepreka koju igrači i navijači mogu preskočiti, dokazali su to prošle sezone. Neće biti nimalo lako, ali, kakav god rezultat bio večeras, ovaj dan, osim što bi mogao ostati u pamćenju kao dan kad smo osvojili prvi Supervaž, bit će upamćen kao dan kada je predstavljena konačna vizualizacija stadiona navijačima Rijeke.

Gospodinu Miškoviću, Volpiju, upravi Rijeke i arhitektima želim zahvaliti na ovakvom prekrasnom daru koji već sada vuče smiješak na naša lica, a navijačima Rijeke želim da večeras osim utakmice i novog trofeja uživaju i u prezentaciji novog stadiona.

Stara Kantrido, godinama si nam bila dobra i mnogi će se suznih očiju oprostiti od tebe. Nažalost, svemu dođe kraj – vrtlog je to života. Neke stvari se nikada ne zaborave, a mi sigurno nećemo zaboraviti tebe.

Komentari

komentari


Related Articles

Lima i Vešović stigli na jednogodišnje posudbe

Ruben Lima i Marko Vešović novi su stanovnici riječke svlačionice. Portugalac Rúben Alexandre Rocha Lima dolazi na jednogodišnju posudbu s pravom

Miniranje bunkera

Nakon dva tjedna “pauze” zbog nastupa reprezentacija u kvalifikacijama, vraća nam se cjelogodišnja zanimacija zvana “HNL”. Ono “pauza” je namjerno

Godinu dana s Vama

Vrijeme leti. Na današnji dan prošle godine, zaslugom dvanaestorice volontera i entuzijasta, Vaš i naš portal je počeo s radom.