Dani ponosa i slave

Dani ponosa i slave

Dan je prekrasan, a ona će biti najveća ljepotica u Europi. Naravno, pričam o novom stadionu na Kantridi i slikama koje su se pojavile na portalima. Simulacije ove ljepotice ni jednog navijača ne mogu ostaviti ravnodušnim, tako da sam i ja morao u nekoliko redaka izjaviti svoje oduševljenje ovim stadionom koji će unutar dvije godine niknuti u našem gradu.

Večeras se opet borimo za trofej, postala nam je to lijepa navika, a vjerujem da ćemo ga za divno otvaranje nove sezone i osvojiti. Pa do otvaranja trofejnih prostorija novoga stadiona skupiti još poneki, da upotpuni kolekciju.

Dinamo je još uvijek visoka prepreka za momčad Rijeke, ali prepreka koju igrači i navijači mogu preskočiti, dokazali su to prošle sezone. Neće biti nimalo lako, ali, kakav god rezultat bio večeras, ovaj dan, osim što bi mogao ostati u pamćenju kao dan kad smo osvojili prvi Supervaž, bit će upamćen kao dan kada je predstavljena konačna vizualizacija stadiona navijačima Rijeke.

Gospodinu Miškoviću, Volpiju, upravi Rijeke i arhitektima želim zahvaliti na ovakvom prekrasnom daru koji već sada vuče smiješak na naša lica, a navijačima Rijeke želim da večeras osim utakmice i novog trofeja uživaju i u prezentaciji novog stadiona.

Stara Kantrido, godinama si nam bila dobra i mnogi će se suznih očiju oprostiti od tebe. Nažalost, svemu dođe kraj – vrtlog je to života. Neke stvari se nikada ne zaborave, a mi sigurno nećemo zaboraviti tebe.

Komentari

komentari


Related Articles

Lekenik pao u sisačkom blatu

Lekenik – Rijeka 2:4 (1:2) Sisak – Gradski stadion. Utakmica šesnaestine finala Hrvatskog nogometnog kupa. Gledatelja: 500. Suci: Damir Batinić

Rijeka u finalu Kupa Hrvatske

Osijek – Rijeka 0:2 (0:0) Osijek – Stadion Gradski Vrt. Uzvratna utakmica polufinala Kupa Hrvatske. Gledatelja: 4.467. Suci: Duje Strukan,

Preteško probavljivo događanje

Cirkus domaće nogometne lige se nastavio, ali je Rijeka još nekoliko udaraca ispod pasa stojički podnijela i još jednom pokazala