Potpisao Goran Cvijanović

Potpisao Goran Cvijanović

Na Kantridu je “sletjelo” novo pojačanje. Još jedan Slovenac, nakon Mirala Samardžića, u momčadi Matjaža Keka zove se Goran Cvijanović i stiže iz Maribora.

Ovaj 27-godišnji vezni igrač je prošle četiri sezone proveo u Mariboru gdje je odigrao gotovo sve utakmice domaćeg prvenstva i u 231 nastupu postigao 46 pogodaka i zabilježio 43 asistencije. U kvalifikacijama za Ligu prvaka mariborskog kluba nastupio je u 16 susreta, a odigrao je i 28 utakmica u kvalifikacijama i grupnoj fazi Europa lige. Za slovensku nacionalnu vrstu nastupio je tri puta, u dva pripremna ogleda te u listopadu 2012. protiv Cipra u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo u Brazilu.

Radi se o igraču koji se najviše afirmirao na poziciji središnjeg veznog igrača, a nerijetko je u momčadi prvaka Slovenije igrao i polušpicu.

Cvijanović je potpisao ugovor na jednu godinu sa mogućnošću produženja na još jednu sezonu.

Komentari

komentari


Related Articles

Rijeka u nastavku “slomila” Opatiju

Opatija – Rijeka 0:3 (0:0) Opatija – Igralište NK Opatije. Utakmica osmine finala Kupa Hrvatske. Gledatelja: 800. Suci: Dalibor Mlakar,

Poraz koji nismo očekivali

Jučer su navijači u kolonama napuštali zdanje zamjenskog stadiona na Rujevici te više manje nezadovoljni odlazili svojim kućama. Nezadovoljni jer su

Gledaj i navijaj za svoj klub

Nogomet je sport, igra. To je svima jasno, a ti “svi” ponekad ne razumiju da je nogomet ipak mrvicu više