HoćuRi slavi: Caffe bar Balls, 8.11. u 19 sati

HoćuRi slavi: Caffe bar Balls, 8.11. u 19 sati

Za nekoliko dana (1.11.) Vaš i naš portal slavi svoj prvi rođendan, točnije polurođendan; slavimo punih šest mjeseci rada. Naš vjerni statističar će povodom tog malog jubileja pripremiti jedan članak temeljen na brojkama. Brojkama koje su nas itekako iznenadile i razveselile. Za to, kao i sve drugo, ste zaslužni svi Vi. Ovaj portal bez svojih čitatelja, bez svojih komentatora na forumu i bez naših lajkera na „fejsbuku“, ne bi postojao.

Da Vam se zahvalimo i da se zajedno zabavimo, redakcija portala HoćuRi Vas sve poziva na druženje u prostoru caffe bara Balls na Trsatu (S. Krautzeka 64, kraj trsatskog groblja) dana 8.11. (subota) sa početkom u 19 sati. Zbog razumljivih razloga (blagdan Svih svetih), druženje je prebačeno tjedan dana nakon službenog „polurođendana“.

Ovo neće biti klasični rođendan, već za Vas spremamo i jedan mali kviz znanja o Rijeci (klubu i gradu). Riječ je o takozvanom „pub kvizu“ u kojem sudjeluju ekipe sastavljene od četiri člana, a najuspješnije će biti nagrađene i simboličnim nagradama. Prijave za kviz ćemo primati preko foruma, ali i na licu mjesta. Kotizacije nema.

Ovim putem zahvaljujemo i prijatelju portala, Robertu Salečiću – DJ Saletu, koji nam je izašao u susret pri organizaciji ovog „eventa“, te Vama, našim dragim gostima, omogućo niže cijenama određenih popularnih alkoholnih napitaka.

Komentari

komentari


Related Articles

Primorje silovito, Zamećanke i košarkašice i dalje bez poraza

Druga  utakmica posljednje faze kvalifikacija za vaterpolsku Ligu prvaka: Primorje EB – Crvena zvezda 15:8 (1:4, 4:2, 4:2, 6:0) U

Tko nam je ubio kult reprezentacije

Ujutro 7 sati budilica na mobitelu je nemilosrdna, zvoni i zvoni. Ništa, treba se ustati, pomalo spremiti za dan, odvesti

Duša zdola kamika

U životu sam promijenio mjesto boravka, dapače čak i državu i to više njih. Promijenio sam i nekoliko djevojaka, imao