HoćuRi Manager – presjek nakon 5 odigranih kola

HoćuRi Manager – presjek nakon 5 odigranih kola

Kao što već i znate s novom sezonom smo startali i s novom igrom pogađanja sastava i rezultata. Nakon 3. kola HNL-a i dvije utakmice pretkola EL donosimo Vam mali presjek kroz kola i trenutno stanje.

Za početak, malo čiste statistike. U prve četiri utakmice prosječno je 78,5 sudionika ispunjavalo prognozu, od toga je njih 3,25 po kolu pogađalo svih 11 igrača. Moramo reći da je u prvom kolu samo jedan sudionik (Muto11) pogodio svih 11 igrača, dok je u drugom kolu (prva utakmica s Aberdeen-om) čak 12-ero njih pogodilo puni sastav. U sljedeće dvije utakmice nitko nije pogodio svih 11, a protiv Zagreba opet tek jedan pravi expert (tripice) je pogodio puni početni sastav. Što se tiče ostalih pogodaka, onih koji nose po 3 boda je u prva dva kola bio veliki broj, čak njih 39 je imalo 10 pogođenih igrača što drastično pada u sljedećim kolima kada Kek zbog očite krize u momčadi radi brojne rošade. Tako u sljedećim utakmicama, Slaven doma i gostovanje u Škotskoj, imamo samo po jednog sudionika koji pogađa barem 10 igrača u prvih 11 (Lakrdija za Slaven i ri-man za Aberdeen)

Screen Shot 08-01-15 at 03.56 PM

Što se prognoze rezultata tiče, u prvom kolu protiv Intera nitko nije osvojio puni plijen odnosno 3 boda, a samo dvoje sudionika (Angel Dust i buduća_Riječanka) su odigrali na neriješen susret i osvojili po bod, dok su svi ostali igrali na pobjedu Rijeke. U drugom kolu, prva utakmica s Aberdeen-om, još gori rezultati (kao i onaj Rijeke) te nitko nije osvojio niti boda, a isto se nastavilo i na utakmicu s Slavenom. Tek u uzvratnoj utakmici EL imamo nekoliko točno pogođenih rezultata (denis1987, Rajo, velavrata), dok je još šest sudionika pogodilo neriješen ishod. U posljednjoj utakmici protiv Zagreba bila su samo dva točno pogođena ishoda utakmice (didi, Tonto) dok točno pogođenih rezultata nije bilo.

Osim rezultata i početnih sastava u igri se kroz bonus pitanja mogu osvojiti dodatni bodovi tako da je u svakom kolu moguće osvojiti ukupno 5 (sastav) +3 (rezultat) +5 (bonus pitanja) = 13 bodova

Što se tiče ljestvice, nakon 3 kola na vrh je izbio USF i držao vodstvo kroz dva kola dok ga je u posljednjem kolu za jedan bod prestigao didi. Nakon pet završenih kola vodeći ima 26 bodova što govori da je u prosjeku osvojio 5,2 boda po kolu. Trenutačni poredak donosimo u nastavku, a večeras ćemo vidjeti kakve će sreće biti prognozeri. Ponovno sumnjamo u veliki postotak pogodaka budući da ni sam Kek vjerojatno još ne zna prvih 11. Zbog nepoznanica oko prvog sastava te mogućnosti osvajanja velikog broja bodova po kolu predviđamo žestoku i neizvjesnu borbu do samog kraja igre.

Screen Shot 08-01-15 at 04.09 PM

Komentari

komentari


Related Articles

Primorje u finalu Lige prvaka

U svom trećem pokušaju na završnim turnirima Riječki su se vaterpolisti po drugi puta uspjeli plasirati u finale Lige prvaka.

Rijeka B Milinoviću zadala muke

Treća HNL – Zapad, 2. kolo  RIJEKA II – Novigrad  2:0 (1:0) Igralište Rujevica. Gledatelja: 350. Sudac: Milan Kukuljan (Dražice).

Vatreni traže prolaz protiv neugodnog Meksika i sjajnog Ochoe

Hrvatski nogometni reprezentativci će večeras u 22 sata po našem vremenu istrčati na Pernambuco Arenu u utakmici posljednjeg kola skupine A Svjetskog