Špikić prva prinova

Špikić prva prinova

Za Rijeku je prijelazni rok službeno započeo. Danas je svoj potpis na dvogodišnji ugovor sa riječkim prvoligašem stavio Jozo Špikić (20), obrambeni igrač Širokog Brijega, viceprvaka bosanskohercegovačke Premier lige,  te kapetan U21 reprezentacije Bosne i Hercegovine.

Špikić je na predstavljanje došao u pratnji sportskog direktora HNK Rijeka, Srećka Juričića, koji je naglasio kako su Jozu dugo vremena pratili te ga odlučili dovesti na Kantridu zbog njegovih odličnih partija u nacionalnom prvenstvu Bosne i Hercegovine te mladoj reprezentaciji. Također, Juričić je naglasio kako su godine mladog Špikića odigrale važnu ulogu, te su potpisali ugovor na dvije godine sa opcijom produženja na još dvije sezone.

Riječ je tada preuzeo Jozo Špikić:

Drago mi je da sam potpisao ugovor sa HNK Rijekom te se veselim prvom nastupu. Poznajem već neke igrače koji tu igraju, Bertošu, Zlomislića i Krstanovića. Želio bih se zahvaliti sportskom direktoru koji me doveo u Rijeku – kazao je Špikić te dodao:

Pratio sam Rijeku i znam da smo osvojili kup i bili drugi u prvenstvu. Nadam se da ćemo dogodine zagorčati život Dinamu te probati osvojiti oba naslova.

Na pitanje je li bio u kontaktu s kojim igračem Rijeke u vezi prelaska u Rijeku te je li bilo ponuda Dinama i Hajduka, Jozo je odgovorio:

Čuo sam se sa Ivanom Krstanovićem baš jučer, rekao mi je sve najbolje o Rijeci i ponudio mi pomoć da se snađem. Što se tiče ponuda, nisam pitao predsjednika Širokog Brijega ništa o tome, već sam odmah prihvatio ponudu Rijeke. Znam da je konkurencija jaka, sve su to mladi stoperi ali na meni je da se dokažem treneru Keku – zaključio je mladi Špikić.

Komentari

komentari


Related Articles

HoćuRi Manager – presjek nakon 5 odigranih kola

Kao što već i znate s novom sezonom smo startali i s novom igrom pogađanja sastava i rezultata. Nakon 3.

8000

Nakon osam tisuća Vaših “lajkova”, jedino što možemo napisati je HVALA. Da, upravo hvala, jer svaki Vaš “lajk” predstavlja jednog

Zamećanke jesenske prvakinje!!!

Regionalna liga vaterpolista, deveto kolo skupine A: Jadran – Primorje Erste banka 4:18 (0:3, 1:4, 0:6, 3:5) Vaterpolisti Primorja nastavljaju