Kirija cijela, plavo-bijela!!!

Kirija cijela, plavo-bijela!!!

Predivno kirsko popodne obilježilo je prvo neformalno druženje simpatizera i navijača Rijeke, lokalpatriota, u Beach Baru Figa na crikveničkom plivalištu. Čaki je, sa svojom ekipom, kao toliko puta do sada bio vrhunski domaćin.

Razlog, popisivanje članstva za buduću udrugu štovatelja bijele boje sa Kirije – Vavik Vjerna Kirija.

Videozid sa clipovima nekih od najvećih uspjeha Rijeke, domaća muzika preko razglasa, ali i u live izvedbi legende lokalne scene, Damira Badurine, mnoštvo djece koji natjeravaju balu kao najveća pobjeda jučerašnjeg dana, i red koji je nije smanjivao 3 puna sata.

U preliminarno članstvo buduće udruge upisano je oko 300 članova. Još 100 ih se je, uz Vavik Vjernu Kiriju, učlanilo u KN Armada. I to je tek početak. Skupljeno je i preko 1500 kuna u humanitarnoj akciji Udruge “Riječko srce” i Kanala Ri, “Sve za našu djecu” u koju se je uključila i buduća kirska udruga.

Formalno osnivanje udruge planirano je za kraj sljedećeg mjeseca, lipnja, do tada su planirne nove akcije o kojima će svi zainteresirani biti obavješteni putem medija.

Komentari

komentari


Related Articles

Preokret u nastavku za nova tri boda

Rijeka – Istra 1961 3:1 (0:1) Rijeka – Stadion Kantrida. Utakmica 12. kola MaxTV Prve HNL. Gledatelja: 5.500. Suci: Bruno

Nastavljena rasprodaja bodova

Rijeka – Slaven Belupo 3:3 (1:1) Rijeka – Stadion Kantrida. Utakmica 2. kola MAXtv Prve lige. Gledatelja: 4.203. Suci: Dalibor

Kekove muke sa sastavom

Kroz tek nešto manje od 36 sati čeka nas utakmica koja će nam pokazati da li i dalje možemo sanjati