Močinić otpao, Badelj uskočio

Močinić otpao, Badelj uskočio

Ivan Močinić zbog obnovljene ozljede gležnja više nije član “Vatrenih” u Brazilu. Umjesto njega prema Sao Paolu je već krenuo Milan Badelj, potvrdio je to i HNS. Izbornik Niko Kovač poslao je tako veznjaku HSV-a i službeni poziv nakon što je još jedna ozljeda pogodila njegovu momčad.

U prvim trenutcima ozljeda mladog riječkog “dragulja” nije se činila toliko teškom, ali dodatnim liječničkim pregledom ustanovljeno je da Močinić, na njegovu žalost i žalost svih ljubitelja HNK Rijeke nije u stanju konkurirati niti za jednu utakmicu u skupini. Prema prvim prognozama, oporavak će trajati dva do tri tjedna.

Formalost još samo treba potvrditi FIFA čija će liječničkka komisija pregledati “Močotov” zdrastveni karton i dozvoliti pozivanje zamjenskog igrača, u ovom slučaju Badelja, koji se ranije od očekivanja očito oporavio u dovoljnoj mjeri da može pomoći Hrvatskoj na predstojećem Mundijalu. Nakon početne euforije, Močinić će tako prvenstvo gledati s malih ekrana. Kao da se nekome zamjerio. Šteta.

Komentari

komentari


Related Articles

Rijeka u četvrtfinalu Kupa nakon drame produžetaka

Rudeš – Rijeka 3:5 (3:3, 0:3) Zagreb – Športski centar Rudeš. Utakmica osmine finala Kupa Hrvatske. Gledatelja: 800. Suci: Marko

Jahović novi igrač HNK Rijeke

Nekadašnji napadač Željezničara, Veleža i Sarajeva, Adis Jahović prema svemu sudeći postati će, nakon Joze Špikića, druga ovosezonska akvizicija HNK

Primorska fešta

Bilo je to jedno ugodno jesenje poslijepodne u Opatiji. Učka je navukla oblake, no kiša se smilovala i igračima na