Nova sezona nagradne igre! Do dresa uz HoćuRi Manager!

Nova sezona nagradne igre! Do dresa uz HoćuRi Manager!

Kao i prošle godine, s početkom prvenstva krećemo i nova serija naše nagradne igre u kojoj pogađanjem sastava, rezultata i statističkih pitanja možete osvojiti nagrade (dres, majicu, kapu) našeg kluba. U odnosu na prethodne sezone ove godine je novost da smo ukinuli kotizacije. I dok su u prethodnim igrama mogli sudjelovati svi, za osvajanje nagrada su kandidirali samo oni koji su uplatili kotizaciju. U ovim vremenima kada je teško stanje u Grčkoj, a i prosječnom navijaču je svaka kuna bitna kako bi si osigurao pretplatu, odlučili smo se za zatvaranje nagradnog fonda sredstva pokušati osigurati putem sponzora ili iz vlastitih izvora.

Nakon uspješno odrađene tri sezone nagradne igre, odnosno tri polusezone HNL-a, nastavljamo se i dalje igrati, pokušati ući u glavu našeg stručnjaka Keka i osvojiti nagrade. U ovoj sezoni, kada je borba za naslov bliže nego svih prethodnih godina, vjerujemo da će se ponovno voditi neizvjesna borba do zadnjeg kola.

Svi vi koji ste sudjelovali u prethodnoj igri imate već korisničko ime i automatski ste registrirani i za novu sezonu igre, znači da nastavljate s logiranjem s postojećim podacima. Svi novi igrači moraju se registrirati. Registracija za sudjelovanje se vrši putem našeg portala, link i obrazac za registraciju je dostupan na registracija. Potrebno je unijeti korisničko ime i e-mail adresu, na koju će automatski biti proslijeđena lozinka potrebna za logiranje.(u nekim slučajevima može završiti i u spam folderu) S dobivenim podacima se možete ulogirati na stranicu www.hocuri.com/pool ili www.hocuri.com/login2te Vam se pritom otvara izbornik u kojem upisujete vašu prognozu rezultata, odgovore na postavljena pitanja, odnosno odabirete Vaših prvih 11. Kako to izgleda možete vidjeti na fotografiji ispod (jedno od lanjskih kola). Važno je da nakon što napravite promjene kliknete na “save” kako bi spremili svoj odabir. Izmjene su moguće neograničeni broj puta ali samo dok ne prođe krajnje vrijeme određeno u pravilima (ponoć prije utakmice za sastav; jedan sat prije utakmice za statistiku i rezultate).

Screen Shot 02-04-15 at 03.16 PM 001

 

primjer odigranih prognoza

Screen Shot 02-04-15 at 03.16 PM

 

Pravila i propozicije

Prognoza sastava

  • pogođenih svih 11 igrača nosi 5 bodova
  • pogođenih 10 igrača nosi 3 boda
  • pogođenih 9 igrača nosi 2 boda
  • pogođenih 8 igrača nosi 1 bod
  • pogođeno manje od 8 igrača nosi 0 bodova

Mogućnost izbora sastava se zatvara u ponoć na dan prije utakmice.

Prognoza rezultata i statistike

  • točno pogođen rezultat nosi 2 boda
  • točno pogođen tip (1, X, 2) nosi 1 bod
  • promašen tip nosi 0 bodova
  • statistička pitanja će nositi po 1 bod a jedno pitanje 2 boda (biti će naznačeno koje je to pitanje)

Nagrade

Nagrade su 1. Dres HNK Rijeka, 2. Polo majica HNK Rijeka ili replika dresa, 3. Kapa “Kekovka”. Za razliku od prošle sezone, kada su se nagrade dijelile u obje kategorije, od ove sezone će se dijeliti nagrade samo za ukupne pobjednike, tj. najboljima u zbirnom plasmanu za sve tri kategorije (sastavi, rezultati i statistika).

Za sve ostale informacije odgovore potražite ili upitajte na forumu (link).

Komentari

komentari


Related Articles

Rijeka 2 završila druga

Uranjenim gostovanjem na Maksimiru kod druge momčadi Dinama, druga momčad Rijeke završila je sezonu. Miroljubivih 0-0  potvrdilo je  prvo mjesto

Djeca u glavnoj ulozi

Teško da netko ovih dana nije čuo za djevojčicu koja na zapadu ravnopravno sa starijim pripadnicima Armade navija za svoj

Dvostruko sunce nad Kvarnerom

Rijeka je jučer opet pokazala da je najjača kada je najpotrebnije. Mnogi su nas nakon poraza od Lokomotive i Dinama