Po novi bujol protiv novajlije

Po novi bujol protiv novajlije

Današnjim ždrijebom saznali smo i raspored Rijeke u narednoj sezoni 1. HNL. Ples kuglica narugao se je sa navijačima Rijeke te u prvih 5 gostovanja Rijeka ide sjeverno autocestom A6 do Zagreba i njegove okolice. Redom su to gostovanja u drugom (Inker), četvrtom (Rudeš), šestom (Dinamo), osmom (Lokomotiva) i desetom (Gorica) kolu. Tek 27.10. Rijeka ide u suprotnom smjeru, na najdraže gostovanje – Poljud.

 

Prvenstvo Rijeka otvara na zamjenskom stadionu na Rujevici 28. srpnja protiv novog prvoligaša Gorice. Datum odigravanja, kao i za druge susrete, podložan je promjenama (od petka do ponedjeljka). Očekuje nas vruće ljeto u kojem će Rijeka, od tog 28. srpnja, do gostovanja na Maximiru koje nam slijedi prvi vikend rujna (okvirno 1. rujna, no vrlo vjerojatno dan, pa čak i dva kasnije), a prije reprezentativne stanke u kojoj se na mitskoj Kantridi odigrava revijalni susret sa Mariborom (8. rujna), odigrati minimalno 10, a u slučaju da prođe prvu europsku prepreku čak 12 susreta.

 

Susret četvrtog kola, na Rujevici protiv Hajduka, dolazi točno između dvije utakmice 3. pretkola Europa League. Prošle sezone HNS nije imao običaj odgađati te susrete (Rijeka je sve susreta u ligi odigrala, a istovremeno se borila sa TNS-om, RBS i Olympiacosom), pa je za očekivati da ćemo “najdražeg gosta” ugostiti u subotu 11. kolovoza.

a2

 Unatoč gustom rasporedu zaočekivat je da Rijeka šesto kolo i gostovanje kod Dinama dočeta sa punih 18 bodova i najavi napad na novi Bujol.

Sretno!!

Komentari

komentari


Related Articles

Vikingur – Rijeka: Farski Otok kao plitak potok?

Nogometaši Rijeke večeras od 20 sati igraju prvu utakmicu 3. pretkola Europa lige protiv Víkingura. Utakmica se igra na nacionalnom stadionu Tórsvøllur

Zasvijetlila Kantrida!!!

09.08.1975. Puštanje u pogon električne rasvjete na Kantridi U sklopu turnira pod pokroviteljstvom Sportskih novosti “Maksimir Kantrida 75” Rijeka je

Laži, laži me

Kao i lani i ove godine HRT se odlučio zaobići HNK Rijeku u širokom luku u pretkolima Europske lige, iako je u