Polufinale Kupa za juniore; Rijeka-Split 0:0

by C. Brozović | 30/04/2014 11:25

U prvoj utakmici polufinala kupa za Juniore, Riječani i Splićani su razočarali 200-ak okupljenih gledatelja na igralištu “Roberta Komena”

Bila je to utakmica koja je na prvi prizvuk puno obećavala. 200-ak gledatelja se okupilo na tribinama lijepog i obnovljenog zdanja na Podmurvicama kako bi uživali u ponajboljem nogometu što ga mlađi uzrasti u Hrvatskoj mogu gledati, ali je sve ostalo samo na željama.

U prvom poluvremenu “bijeli” su imali veći posjed lopte koji je rezultirao samo jednim pokušajem na vrata gostiju. Splićani su zaprijetili u 29. minuti ali i ta lopta odlazi visoko preko vratnice.

Nastavak nije pružio puno bolju sliku na terenu. Momčadi su se izmjenjivale u čvrstim duelima na sredini igrališta te su rijetko dolazili u prilike da zapucaju prema vratima.

Utakmica je završila 0-0, ili možemo reći NIŠTA-NIŠTA. Uzvrat se igra 01.05. na “Parku Mladeži” u Splitu, a pobjednika u finalu čeka splitski Hajduk. Ta utakmica je na rasporedu 13.5., kao uvertira u uzvratnu utakmicu finala Kupa za seniore, na riječkoj Kantridi.

Komentari

komentari

Source URL: http://www.hocuri.com/polufinale-kupa-za-juniore-rijeka-split-00/