Potpisao Mislav Oršić

Potpisao Mislav Oršić

Rijeka je dobila novog igrača, riječkim novinarima danas je predstavljen Mislav Oršić, bivši ofenzivni veznjak zaprešićkog Intera i talijanske Spezije.

21-godišnji Oršić, koji se prošle sezone nije previše naigrao u sestrinskom klubu riječkog prvoligaša, nužna je prinova na poziciji koja je već dugo deficitarna u klubu s Kantride. Nakon što je struka Rijeke odlučila da se Alispahiću više neće pružati prilika, te će isti trenirati s drugom momčadi, na Oršiću je da se pokaže u boljem svjetlu od svog prethodnika, što ne bi trebao biti prezahtjevan posao.

Iako ima tek 21 godinu, Oršić ima podosta iskustva u 1. HNL, u Interu je proveo pet sezona, u kojima je skupio 90 nastupa,  postigavši 22 pogotka i tome dodavši još 7 asistencija. Posebno kvalitetna bila je njegova posljednja sezona u “divu iz predgrađa” kada je upisao 12 pogodaka i 5 asistencija. Vrlo lijepa statistika za još golobradog mladića.

Svi su me prihvatili ovdje, to mi je jako drago. Stigao sam u Rijeku nakon sezone u Italiji, nisam se tamo baš naigrao. Došao sam ovdje raditi i izboriti se za igru te pomoći Rijeci u ostvarenju njezinih ciljeva. Osobno ne znam zašto sam toliko malo igrao. Uglavnom, nisam dobio previše prilike, a dolazak u Rijeku mi je veliki motiv da nadoknadim sve ono što ondje nisam uspio napraviti – izjavio je na današnjem predstavljanju Oršić.

Foto: Radio Rijeka

Komentari

komentari


Related Articles

Dani ponosa i slave

Dan je prekrasan, a ona će biti najveća ljepotica u Europi. Naravno, pričam o novom stadionu na Kantridi i slikama

Nogometna bitka za Jadran

Srijeda, 18. veljače, 17 sati. Jadranski derbi, 122. po redu, pod stijenama Kantride. Ništa više se ne bi trebalo niti napisati,

Da nam Rijeka Istru smrvi, pa nek pate što smo prvi!

U proteklom kolu s rukom na srcu govoreći, na osječkoj razrovanoj i grbavoj njivi potpuno promašenog naziva “Gradski vrt” nogometaši