Prijelazni rok na Kantridi nije gotov? Messi šalje najboljeg prijatelja u Rijeku!

Prijelazni rok na Kantridi nije gotov? Messi šalje najboljeg prijatelja u Rijeku!

Luka Marić rastaje se s Kantridom

Nakon što je jučer u radijskoj emisiji Pod stijenama Kantride pomoćnik sportskog direktora Ivan Mance rekao da još postoji mogućnost ulaznih a i izlaznih transfera jučer je najprije objavljena vijest kako se ugovor između NK Rijeke i Luke Marića neće produžiti te je isti slobodan potražiti novi klub. Naime, Luka je od operacije koljena u travnju u procesu rehabilitacije i potrebno je još nekoliko mjeseci da bi ponovno istrčao na travnjak. Budući da smo na stoperskim pozicijama dobro pokriveni pogotovo s  mladim i perspektivnim Leškovićem i Mitrovićem pitanje je koliko bi trebalo, i da li bi se Luka ikad više izborio za prvih 11, stoga je možda najbolje i za njega da potraži klub u kojem će moći igrati. Nama preostaje da mu se zahvalimo za sve što je dao za Rijeku,  mnoge utakmice odigrao je i preko svojih mogućnosti, sjetimo se odlične partije u uzvratnoj utakmici sa Stuttgartom, bez obzira na autogol, i  poželimo mu sreću u daljnjoj karijeri.

Messi poslao prijatelja u Rijeku

Danas nas je pak dočekala nova vijest, na Kantridu je došao Argentinac Lucas Daniel Scagli. Kako navodi Radio Rijeka 27. godišnji veznjak je sinoć došao kako bi finalizirao dogovor o prelasku u NK Rijeku. Lucas je rođen 06.05.1987. u Rosariu, Argentina, karijeru je započeo u Newells Old Boys, kasnije je igrao za Španjolski Terrassa Fútbol club, zatim Grčke Panserraikos, Trikalu, Kallonis, potom se vraća u Južnu Ameriku, igra jednu sezonu za Bolivar a od 2012.g. je u Kolumbiji, igra za Once Caldas i Deportivo Cali. Visok je svega 1,68 m i igra na poziciji ofenzivnog veznjaka. Prema statističkim podacima sa Transfermarkta Lucas u prošloj sezoni ima samo dva nastupa za Cali i to je dobio 25 i 13 posljednjih minuta protiv Patriotasa i Aliance. Očito je preporuka trenutnog nogometnog “Boga” bila dovoljna za njegov novi pokušaj u Europi. Upravo to je sočniji dio ove prinove, naime kratkim pregledom interneta saznajemo da se Lucas i Messi poznaju još od mlađih dana, odnosno bili su najbolji prijatelji, oboje rođeni u Rosariu. Upravo iz toga prijateljstva rodila se i Messijeva dugogodišnja ljubav a danas i brak s Antonelom Roccuzzo. Naime Antonela je rođakinja (sestrična) od Lucasa te su se Messi i ona upoznali preko njega. Nadajući se da su Lucas i Messi i dalje u prijateljskim odnosima možda možemo očekivati Messija i njegovu dragu u ložama Kantride na nekoj od utakmica Rijeke?

Prijelazni rok na Kantridi zaista nije gotov, kako doznajemo do kraja tjedna u Rijeci se mogu očekivati još neka nova/stara imena, prvenstveno u vezi koja nam je oslabljena zbog oporavka nekoliko ozlijeđenih igrača. Ostaje da još malo pričekamo, vjerujemo da će klub i SD napraviti najbolji mogući posao.

Komentari

komentari


Related Articles

Poklopilo se “skoro” sve: Rijeka kao nositelj u trećem pretkolu Europe

Nakon što smo prošli tjedan nagovijestili mogućnost da Rijeka ipak izbori status nositelja u trećem pretkolu Europske lige, Debrecen je

Pas laje radi sebe, a ne sela

Nakon neuspjele “vaučerizacije” Ministarstva znanosti, obrazovanja i športa, stigao je odgovor iz HNS-ove male tvornice čudesa, proglas i manifest, pod

Rijeka B startala pobjedom

Treća HNL – Zapad, 1. kolo ZELINA – RIJEKA II 1:3 (1:2) SRC Sveti Ivan Zelina. Gledatelja: 250. Sudac: Davor