Riječko “iskrcavanje” na jug

Riječko “iskrcavanje” na jug

U srijedu, 07. svibnja, navijači Rijeke putuju na posljednju   veliku stanicu ovosezonske turneje

Sezona 2013/2014. ostati će zapamćena kao jedna od najboljih i najuspješnijih u povijesti našeg nogometnog kluba ali dugo će ju pamtiti i navijači koji su ove sezone izvršili nekoliko „invazija“ na stadione širom Europe i Hrvatske. Generacijama će se prepričavati trenutci sreće s Mercedes-Benz Arene u Stuttgartu ili pjesma s pulske „Aldo Drosine“, gdje su tisuće navijača u bijelim majicama gurale našu Rijeku prema uspjehu. Pred našim je nogometašima posljednja stanica ovosezonske turneje, a pred njezinim navijačima posljednje poglavlje predivne sezone.

Finale Kupa je za navijače Rijeke uvijek poseban događaj i kao takav plijeni pozornost šire publike. 07. svibnja, 2014. godine u 18 sati, Rijeka igra prvu utakmica finala hrvatskog nogometnog Kupa na Maksimiru u Zagrebu. Protivnik je stari dužnik iz ovog natjecanja, momčad koja je prije točno 20 godina oduzela „Rabuzinovo sunce“ Riječanima na vlastitoj Kantridi.

Sada tisuće navijača Rijeke kreće za Zagreb. Kombijima, vlakovima, automobilima, autobusima, ide se bodriti svoj klub u borbi za novi trofej koji bi gradu i okolici donio nove trenutke sreće i radosti te najavio puno veće stvari u bliskoj budućnosti. Klub navijača „Armada“ organizira putovanje na utakmicu u Zagreb i to vlakom, kao nekada. Cijena punog aranžmana je 90 kuna za članove kluba navijača i 110 kuna za one koji to nisu. U cijenu je uključena i ulaznica za utakmicu, a vlak kreće u 12.00 sati s Riječkog kolodvora te se vraća u najdraži grad koju minutu nakon ponoći. Prijave za vlak i kupnja ulaznica se svakodnevno vrše u klubu navijača „Armada“ na stadionu Kantrida u večernjim satima.

Ostalim navijačima koji će put metropole krenuti osobnim prijevoznim sredstvima ili u vlastitoj organizaciji, preporučuje se što raniji dolazak na naplatne kućice Lučko, zbog strožih mjera sigurnosti te velikog broja navijača.

Neka “Rijeka” i njezini navijači budu na ponos svome gradu i svome kraju!

Vidimo se na jugu Maksimira!

Komentari

komentari


Related Articles

Poštuj svoj klub i navijače

Sport odgaja ljude. Sportski klub školuje i odgaja djecu. Naša Rijeka je u posljednjih nekoliko godina, zahvaljujući prije svega gospodinu

Mobilizacija u Pridnjestrovlju, upitno igranje uzvrata Sheriff – Rijeka u Tiraspolu?

Svakom navijaču Rijeke koji prati vijesti oko kluba je već poznato od kuda dolazi naš sljedeći protivnik u Europa ligi.

VIDEO: Ljubavna balada za kraj priče

Točno u podne zazvonilo je zvono obližnje crkve. To nedjeljno buđenje nikad nije bilo slađe makar je glava natekla poput

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

6 + 18 =