Rijeka II – Dubrava: Prilika za povratak na pobjedničke staze

Rijeka II – Dubrava: Prilika za povratak na pobjedničke staze

Ove subote od 16 sati druga momčad Rijeke igra 8. prvenstveno kolo. U goste dolazi momčad sa zagrebačkog istoka, Dubrava.

Očekuje se da će Renatu Pilipoviću na raspolaganju biti nekoliko igrača iz prve ekipe kojima je potrebna minutaža, prvenstveno Močinić i Ivančić uz već standardne Ayajija i Špikića, a nije nemoguće da se nađe netko na brušenju forme.

Rijeka je u dosadašnjih 7 utakmica osvojila 16 bodova, te se,  unatoč ovotjednom porazu protiv Maksimira, nalazi bod ispred druge momčadi Dinama. Dubrava je u zlatnoj sredini s osvojenih 10 bodova iz 7 utakmica i gol razlikom 8-8 (Rijeka 15-6).

Ove srijede Dubrava je kući pobjedila Samobor 2-0. Dubrava je jedan od najsiromašnijih trećeligaša, ali zahvaljujući igrački bogatom zagrebačkom prstenu i sveprisutnoj krizi, opet su sastavili kompetitivnu ekipu s minimalnim budžetom. Njihov najopasniji igrač je Brekalo. Već nekoliko sezona su trećeligaš, nakon što su se uzdigli iz ponora nižih liga.

Zanimljivost je da je to jedan od malobrojnih trećeligaša kojeg prati navijačka skupina Rebels, koja je osnovana još kada je Dubrava bila hrvatski prvoligaš.

Komentari

komentari

D. Peranić

D. Peranić

David Peranić je UEFA B licencirani trener, te ima višegodišnje iskustvo treniranja mlađih uzrasta.


Related Articles

[VIDEO]Dio atmosfere sa dočeka HNK Rijeke

Na sljedeće dva video zapisa možete pogledati dio atmosfere tijekom jučerašnjeg dočeka naših nogometaša. Naslovna slika: K. Sajler Komentari komentari

Ponos i predrasude

Danas možda i ne postoji tema koja više može uzburkati medijske vode o problema nogometnih navijača. Cvijeće ili smeće, heroji

Dobrodošli u HNL!!! #zajednosmohrvatska

  Tjedan dana čekali su navijači Rijeke da vide koliko je moćna nova Rijeka.  Najave iz oba tabora aktera današnjeg