Rijeka večerom krenula u novu sezonu

Rijeka večerom krenula u novu sezonu

Večerašnjom večerom u restoranu „Gardens“, nogometaši Rijeke, struka te vodstvo kluba započeli su pripreme za novu nadolazeću sezonu 2014/2015.

Na ovom, već sada tradicionalnom okupljanju, večer pred prvi trening, treneru Matjažu Keku se odazvalo 26 igrača. Prozivci nisu prisustvovali Goran Mujanović te Nikola Pokrivač koji su na izlaznim vratima kluba. Moises je od kluba dobio nekoliko dodatnih dana odmora kako bi obavio obiteljske obaveze u Brazilu, dok je zbog tog „Brazila“ opravdano izostao i Ivan Močinić. Na večeri nije bilo ni Mehmeda Alispahića čiji se odlazak također čini kao najrealnija opcija. Popisu odsutnih možemo dodati i mladog nigerijca Geralda koji je sa juniorskom momčadi nastupao na memorijalu „Mladen Ramljak“.

Od novih lica, moramo spomenuti i novopridošle Adisa Jahovića te Jozu Špikića ali i igrače koji su proveli posljednju sezonu na posudbi, Josipa Tadića, Simona Slugu, Rikarda Bagadura te Mohammeda Okechukwua.

Posebno zanimljiv bio je izostanak Anasa Sharbinija koji je, pomalo u svojem stilu, „pobrkao lončiće“ pa umjesto na službenu večeru, otišao odraditi trening.

Trener Kek je zakazao prvi trening za sutrašnje jutro kada će igrači, podjeljeni u dvije grupe proći testiranje prije početka kondicijskog djela priprema.

 

Igrači na prozivci:

Vargić, Prskalo, Raspor, Sluga, Boras, Bertoša, Lešković, Leovac, Kvržić, Jugović, Brezovec, Krstanović, Zlomislić, Ayaji, Mitrović, Pušić, Tomečak, Kramarić, Marić, Maleš, Knežević, Jahović, Bagadur, Okechukwu i Tadić.

 

 

Komentari

komentari


Related Articles

Rijeka poplavila Poljud

Hajduk – Rijeka 0:3 (0:2) Split – Stadion Poljud. Utakmica 15. kola MAXtv Prve lige. Gledatelja: 24.621. Suci: Marijo Strahonja

Trenerski počeci

U širim krugovima nogometne javnosti manje je poznato kako je Matjaž Kek završio karijeru nogometaša i na koji način. NZS

Riječki dnevni boravak

Žena sam. Majka. Supruga. Prijateljica. Imam 36 godina. Rođena Riječanka. I priznajem… Prvi put sam kročila na Kantridu, na tribinu