Samardžić novo pojačanje Rijeke

Samardžić novo pojačanje Rijeke

Miral Samardžić, 27-godišnji Slovenac novi je igrač HNK Rijeke. Donedavni kapetan moldavskog Sheriffa iz Tiraspola, potpisao je s riječkim klubom dvogodišnji ugovor, uz opciju produljenja na još jednu godinu (2+1).

Potpisom Samardžića, Rijeka je popunila zadnju liniju načetu ozljedama, a svakako veseli i činjenica da je Samardžić već registriran za “bijele” što znači da će moći i nastupiti u prvoj europskoj utakmici na Kantridi 17. srpnja. Prvi europski protivnik Rijeke vrlo vjerojatno bit će mađarski Ferencvaroš kojeg u četvrtak očekuje uzvratni susret protiv maletškog Sliema Wanderersa. Novi igrač Rijeke pridružit će se momčadi već sutra (srijeda), a moguće je da ga riječka publika uživo vidi i na prvoj službenoj utakmici ove sezone, Superkupu koji se već ovaj petak igra na Kantridi.

Komentari

komentari


Related Articles

Rijeka ide u Disneyland Dubai

Negdje oko sredine osamdesetih godina prošlog stoljeća, jedan je glazbeni sastav napravio pravu medijsku pomutnju i javnu sablazan svojim lascivnim

Rijeka II – Dubrava: Prilika za povratak na pobjedničke staze

Ove subote od 16 sati druga momčad Rijeke igra 8. prvenstveno kolo. U goste dolazi momčad sa zagrebačkog istoka, Dubrava.

Početak bajke

Kako drugačije nazvati ono što se jučer dogodilo pod stijenama Kantride nego početak jedne bajke. Svake godine u prvim kolima