Sezona svih sezona

Sezona svih sezona

22. svibnja 2017. godine. Dan prvaka, dan kada su napokon uslišene sve molitve, sve želje navijača HNK Rijeke. Dan kada je HNK Rijeka osigurala svoj prvi, povijesni, toliko željeni naslov prvaka, onaj koji se i stvarno upisao u sve anale, za razliku od onog 1999….

Suze radosnice pričale su sve potisnute želje i snove, tisuće prijeđenih kilometara, brojne padove i razočaranja, brojne prevare i krađe koje su toliko puta nasukale riječku lađu.

Kroz sve nevere uplovili smo u luku pobjednika, najdraži komad zemlje ispod kape nebeske, Kvarnerski zaljev.

Suze radosnice, ili alergija kod onih snažnijih, znanih i neznanih, označile su dan kada više ništa neće biti isto. Igrat će se nogomet u Rijeci i dalje, na Rujevici i na Kantridi,ali jedna zvijezda vječno će sjati, na spomen te sjajne generacije, tog sjajnog uspjeha kroz put prepun trnja i podmetanja. I zato je taj naslov još i veći, još i draži. Kroz oko našeg vrijednog statističara i kolekcionara u linku na kraju teksta pogledajte kolaž šampiona kojeg ćemo na našem portalu objaviti u više dijelova. Put pobjednika naš je i vaš put…uživajte u tome.

Iznad svih i sami protiv svih.

Sezona iz snova – part 1


Materijali korišteni za izradu kolaža preuzeti sa:

  • HNK Rijeka, 
  • Novi List,
  • Sportske Novosti,
  • Radio Rijeka,
  • Badbeat :s:

Komentari

komentari


Related Articles

Baba Vanga je kriva za sve

Rijeka teče. Jedan stadion, onaj pomoćni na Rujevici, u sklopu budućeg kampa prvoligaša s Kantride, samo što se nije počeo graditi, a

Juniorsko finale otkazano do daljnjega

Prema posljednjim neslužbenim informacijama juniorsko finale Kupa, između Hajduka i Splita koje se trebalo održati na Kantridi, otkazano je na

Andrej u srcu Midlandsa

Uz sve uspješne klubove u drugim sportovima ipak je jedan nogomet. Pa da upoznamo i klub u koji je prešao