Sezona svih sezona

Sezona svih sezona

22. svibnja 2017. godine. Dan prvaka, dan kada su napokon uslišene sve molitve, sve želje navijača HNK Rijeke. Dan kada je HNK Rijeka osigurala svoj prvi, povijesni, toliko željeni naslov prvaka, onaj koji se i stvarno upisao u sve anale, za razliku od onog 1999….

Suze radosnice pričale su sve potisnute želje i snove, tisuće prijeđenih kilometara, brojne padove i razočaranja, brojne prevare i krađe koje su toliko puta nasukale riječku lađu.

Kroz sve nevere uplovili smo u luku pobjednika, najdraži komad zemlje ispod kape nebeske, Kvarnerski zaljev.

Suze radosnice, ili alergija kod onih snažnijih, znanih i neznanih, označile su dan kada više ništa neće biti isto. Igrat će se nogomet u Rijeci i dalje, na Rujevici i na Kantridi,ali jedna zvijezda vječno će sjati, na spomen te sjajne generacije, tog sjajnog uspjeha kroz put prepun trnja i podmetanja. I zato je taj naslov još i veći, još i draži. Kroz oko našeg vrijednog statističara i kolekcionara u linku na kraju teksta pogledajte kolaž šampiona kojeg ćemo na našem portalu objaviti u više dijelova. Put pobjednika naš je i vaš put…uživajte u tome.

Iznad svih i sami protiv svih.

Sezona iz snova – part 1


Materijali korišteni za izradu kolaža preuzeti sa:

  • HNK Rijeka, 
  • Novi List,
  • Sportske Novosti,
  • Radio Rijeka,
  • Badbeat :s:

Komentari

komentari


Related Articles

FOTO/VIDEO: Fešta za kraj fantastične sezone

“Gorila” je jučer stogodišnja ljepotica kao da se igra za naslov prvaka. Prepoznali su navijači Rijeke trud, volju, energiju i

Kvržić i Maleš bez Brazila

Broj igrača NK Rijeke koji se nadaju odlasku u Brazil s reprezentacijom se danas smanjio. Mate Maleš je već duže

Ne brini Sandra, skoro smo na 100 tisuća lajkova

Facebook profil HNK Rijeke će do kraja kolovoza preći granicu od sto tisuća lajkova. U subotu, 16. kolovoza brojka stoji na oko