Svi u Zagreb!!!

Svi u Zagreb!!!

U srijedu (18 sati) nas u Maksimiru očekuje prva utakmica polufinala Kupa! Krenimo svi u Zagreb, napunimo jug i stvorimo još jednom domaćinsku atmosferu! Neka vide da nas ima!

Ne sumnjamo u dobru igru Rijeke i maksimalno zalaganje na terenu. No naravno da nije isto ako nas je na jugu 200 ili 1000. Utakmica je pomaknuta u 18:00 tako da se i s kasnijim polaskom uz dobru organizaciju može na vrijeme stići u Maksimir.

U organizaciji kluba i Autotransa za sve navijače organiziran je odlazak na utakmicu (prijevoz 105 kn + ulaznica 30 kn). Polazak je predviđen u srijedu u 13 sati sa Žabice. Sve informacije moguće je dobiti na telefon 051/212-224 ili u poslovnici Autotransa na adresi Riva 22.

Putovati se također može u organizaciji Armade. Prijave za organizarni odlazak busevima u Zagreb vrše se još danas i sutra (ponedjeljak i utorak) od 17-21h u Klubu navijača u gradu na adresi Slaviše Vajnera Čiče 5b. Cijena puta je 70 kn za članove Armade, 90 kn za sve ostale.

Za sve one koji putuju u vlastitom aranžmanu ulaznice se mogu kupiti na zapadnim blagajnama na Kantridi u utorak (od 10 do 18 sati) i srijedu (od 9 do 13 sati). Kao i uvijek do sad ulaznice se prodaju na ime uz provjeru crnih lista, odnosno pri kupnji iste potrebno je upisati i ime i prezime te će samo upisana osoba uz predočenje osobne moći na tu kartu i ući na stadion.

Vidimo se u Zagrebu!

SAMO RIJEKA!!!

KREPAT MA NE MOLAT!!!

Komentari

komentari


Related Articles

Taktika opet stanuje u Rijeci

Kišno subotnje popodne. Fenan Salčinović i Carlos Gutierrez si pokušavaju bezbrojnim ‘biciklima’ u mjestu otvoriti milimetar manevarskog prostora za dugu

Početak iskupljenja

Nakon što su igrači Rijeke, zajedno s navijačima, proživjeli noćnu moru u Koprivnici, utakmica protiv Zagreba iščekivala se s povećim

U koji klub upisati dijete?

U ovoj kolumni ćemo se posvetiti omladinskom nogometu, djeci, roditeljima i njihovim nedoumicama oko tema bliskih nogometu. Cilj je ispratiti