Svršila P.I.č.K.A.

Svršila P.I.č.K.A.

Kako je sezona HNL-a došla kraju, tako je svršila i naša Proljetna Igra Čačkanja Kekovog Autoriteta. Po pitanju rezultata i statistike već se par kola prije kraja nazirao pobjednik, dok se za preostala mjesta vodila borba. Prava drama odvijala se u natjecanju u pogađanju sastava. Iz kola u kolo tijesno su se pri vrhu u stopu pratili igrači, u pojedinim kolima s bodom prednosti, a jedno vrijeme i izjednačeni. Nakon infarktne završnice, u foto finišu smo dobili pobjednika u prognozi sastava. U posljednjem kolu odlučilo je to da su USF i –RIJEKA- oboje pogodili po 10 igrača (3 boda) i tako zadržali isti međusobni razmak, dok je Bijela duša pogodio 9 igrača (2 boda) i tako zaostao jedan bod za prvim mjestom. Sve troje su “fulali” Mitrovića (stavili Leškovića) dok je Bijela duša izgubio dodatni bod stavivši Radoševića umjesto Močinića u prvih 11.

Evo nam konačne ljestvice pobjednika i osvajača nagrada.

SASTAVI:
1. USF 54
2. Bijela duša 53
3. -RIJEKA- 52

REZULTATI I STATISTIKA:
1. alpine 81
2. fiumerijeka 77
3. Maki 67

Što se rezultata i statistike tiče, Maki, RICRO i aremic po broju osvojenih bodova dijele 3. mjesto, međutim zbog većeg broja točno pogođenih rezultata Maki osvaja nagradu.

Nagrade za pobjednike su 1.Dres HNK Rijeka, 2.Polo majica HNK Rijeka ili replika dresa, 3.Kapa “Kekovka”. Igrači će biti obaviješteni o mjestu i vremenu podizanja nagrada.

Osim službenih pobjednika valja još spomenuti i onu neslužbenu listu. U igri za nagrade bili su samo sudionici koji su uplatili kotizaciju, no bilo je igrača koji su ustrajali u prognozama i sudjelovanju u igri do samog kraja, bez obzira na ne mogućnost osvajanja nagrada. Kao najuspješniji tu se ističe igrač Ri-Val koji je u ukupnom zbroju najbolji prognozer, također je najbolji u prognozi rezultata i statistike, dok u prognozi sastava dijeli prvo mjesto s USF-om.

Ove polusezone u igri je sudjelovalo 59 igrača (u osvajačima bodova) no neki su zbog zaostatka u bodovima rano odustali. Neki možda čak i prerano, budući da se u svakom kolua moglo osvojiti 5 bodova za sastave, a do čak 10 bodova u igri pogađanja rezultata i statistike (5 za rezultat i ukupno 5 u dodatnim pitanjima). Niti ove polusezone nije bilo jednostavno uvući se Keku u glavu. Bilo je kola kada niti jedan igrač nije pogodio 11, pa niti 10 igrača jer bi Kek uvijek iznenadio s nekom nepredviđenom izmjenom. No bilo je i kola kada se jednostavno nije moglo faliti, pa smo tako imali kola da su svi igrači osvojili bodove, neki barem i onaj 1 za 8 pogođenih igrača.

Kako bi dodatno potaknuli igrače na sudjelovanje, početkom nove sezone imat ćemo novosti koje će, nadamo se, privući veći broj igrača na aktivno sudjelovanje a time i napetiju borbu. Za novu sezonu su tek krenule pripreme. Nakon što dodijelimo nagrade pobjednicima proljetne igre objavit ćemo i početak nove. Na vrijeme ćemo vas informirati o pravilima i uvjetima nove nagradne igre. Nadamo se da ćete nam se pridružiti u velikom broju te pokušati osvojiti nagrade. 

Komentari

komentari


Related Articles

Prognoza kola

Nije ono što mislite čitajući naslov. Na portalu ćemo redovito pratiti i izvještavati Vas o vremenskoj prognozi za nadolazeće utakmice.

Kraj je novi početak

U posljednjem adventskom vikendu odigrano je posljednje polusezonsko kolo HNL-a. Dosta kasni termin koji bi prošlih godina vjerojatno bio odgođen

Roman Bezjak novi bijeli

Uprava HNK Rijeke odnosno njezin ured za sportsku politiku je povukao prvi potez u ljetnom “mercatu”. U tišini bez ikakve