U spomen na Korada

U spomen na Korada

Srce našeg prijatelja Korada prestalo je kucati u veljači ove godine. Bolest je bila kratka i neumoljiva. Nije mu dala priliku.

Mala zajednica okupljena oko portala i foruma HoćuRi pokrenula je inicijativu za izradom murala u spomen na Korada. Lokacija je odabrana, radi se o trafostanici na raskršću puteva sa Diračja, Marčeljeve Drage, i dakako, Koradovog Zameta prema Kantridi. Simbolično. Obitelj se je složila sa inicijativom, HEP je pozitivno odgovorio na zamolbu za dozvolu, “umjetnik ulice”, ujedno i akademski slikar, Eduardo Filipović SEC, rado se odazvao. Dogovoren je datum. Subota, 19.5. Zadnje kolo ovogodišnjeg prvenstva. Na zamjenskom stadionu na Rujevicu. A srcem pod stijenama. 

Ovim putem pozivamo sve ljude dobre volje da odvoje dio tog dana, prođu ulicom Milutina Bataje, podruže se, nazdrave u dobar spomen našem prijatelju i dakako, doniraju za grafit, a onda, isprate ovu tužnu sezonu pobjedom. Sav višak sredstava biti će doniran u dobre ruke. 

Za one koji žele donirati unaprijed, možete kontaktirati ekipu sa HoćuRi na e-mail: hocuri.com@gmail.com

Donirati je moguće i preko našeg PayPala na koji link imate na naslovnoj stranici Portala, uz naznaku “ZA KORADA”.

Komentari

komentari


Related Articles

Cvrkut ptica i pljesnivi kruh

Lipo li je, lipo li je na lažini suvoj ležat’ …na osami pokraj mora. nad pučinom tebe gledat’…e moj galebe…

HoćuRi sa akreditacijama na Kantridu!

Portal HoćuRi je prvenstveno zamišljen kao mjesto na internetu na kojemu će se navijači Rijeke informirati, okupljati i razmjenjivati mišljenja

Rijeka 2 završila druga

Uranjenim gostovanjem na Maksimiru kod druge momčadi Dinama, druga momčad Rijeke završila je sezonu. Miroljubivih 0-0  potvrdilo je  prvo mjesto