U spomen na Korada

U spomen na Korada

Srce našeg prijatelja Korada prestalo je kucati u veljači ove godine. Bolest je bila kratka i neumoljiva. Nije mu dala priliku.

Mala zajednica okupljena oko portala i foruma HoćuRi pokrenula je inicijativu za izradom murala u spomen na Korada. Lokacija je odabrana, radi se o trafostanici na raskršću puteva sa Diračja, Marčeljeve Drage, i dakako, Koradovog Zameta prema Kantridi. Simbolično. Obitelj se je složila sa inicijativom, HEP je pozitivno odgovorio na zamolbu za dozvolu, “umjetnik ulice”, ujedno i akademski slikar, Eduardo Filipović SEC, rado se odazvao. Dogovoren je datum. Subota, 19.5. Zadnje kolo ovogodišnjeg prvenstva. Na zamjenskom stadionu na Rujevicu. A srcem pod stijenama. 

Ovim putem pozivamo sve ljude dobre volje da odvoje dio tog dana, prođu ulicom Milutina Bataje, podruže se, nazdrave u dobar spomen našem prijatelju i dakako, doniraju za grafit, a onda, isprate ovu tužnu sezonu pobjedom. Sav višak sredstava biti će doniran u dobre ruke. 

Za one koji žele donirati unaprijed, možete kontaktirati ekipu sa HoćuRi na e-mail: hocuri.com@gmail.com

Donirati je moguće i preko našeg PayPala na koji link imate na naslovnoj stranici Portala, uz naznaku “ZA KORADA”.

Komentari

komentari


Related Articles

Najdraža Rijeko za tebe dišem i najljepšu priču srcem ti pišem

Hoću Ri je skupina entuzijasta koja voli svoj rodni kraj i HNK Rijeku. Okupili smo se vođeni idejom da izradom

Remi na praznom Poljudu

  HRVATSKA – ITALIJA 1:1 (1:1) Split, Stadion Poljud, 6. kolo kvalifikacija za EURO 2016. Bez gledatelja Sudac: Martin Atkinson (ENG), pomoćnici:

Cvrkut ptica i pljesnivi kruh

Lipo li je, lipo li je na lažini suvoj ležat’ …na osami pokraj mora. nad pučinom tebe gledat’…e moj galebe…