INFO > Info

Informacije o registraciji

(1/3) > >>

admin:
Pozdrav,

zaklju鑞o sa danas (01.08.2019.) u 12:00; brisati 鎒 se svi neaktivni 鑜anovi foruma (registrirani nickovi bez ikakve aktivnosti), a do 15.08.19. (Vela Gospa, tovari  :podli:) svi 鑜anovi koji nemaju niti jedan post, a nisu se predstavili admin teamu.

萳anove koji i dalje 緀le samo 鑙tati forum, a nisu se predstavili adminima, ovim putem pozivam da to u鑙ne do kraja teku鎒g mjeseca  - bilo kome od modova i admina preko PP.

Tako餰r, proces registracije i odobravanja iste, se vra鎍 na stare postavke, tj. da bi se novi 鑜anovi odobrili, moraju se pri registraciji predstaviti admin teamu ili netko od postoje鎖h 鑜anova mora jam鑙ti za njih.

Sva pitanja u vezi registracije mo緀te poslati na: [email protected]

lp,

Ian Curtis:
Obavijest svima.

Ovih dana kre鎒 najavljena revizija 鑜anstva.

Brisanje 鎒 i鎖 po navedenim kriterijima u nekoliko valova.

Ukoliko smatrate da imate opravdan razlog da Vas se ne bri筫, znate 箃a trebate.

MakinjoRi:
Nastavno na prethodni post, danas je izvr筫no prvo "鑙规enje" i to 鑜anova bez aktivnosti, bez postova i 鑙ji su ra鑥ni aktivirani prije polovice 2019. godine.

U sljede鎜j fazi idu ra鑥ni koji dugo nisu imali aktivnosti, a pod time se misli na sve preko godinu dana neaktivne.... dok 鎒 u kona鑞ici i鎖 kombinacija neaktivnosti unutar godine dana i bez postova.

Mislim da to daje dovoljno vremena svim ostalim 鑜anovima da se aktiviraju, stave prvi post ili se predstave adminima/moderatorima u skladu s pravilima foruma.

Zavr筺a faza 鑙规enja ide najstro緀, na sve koji se nisu predstavili i nemaju postova, a o 鑕mu 鎒te biti pravovremeno obavije箃eni.

Odmah i isprike svima koji su eventualno izbrisani, a da forum gre筴om nije zabilje緄o njihovu aktivnost, ali vjerujem da je to prakti鑛i pa nemogu鎒.

Ian Curtis:
Danas ide uklanjanje 鑜anova s nula postova i neaktivno规u od preko godine dana.

Ian Curtis:
Va緉a obavijest

Ovo smo malo zapustili, ali kada ima volje, ima i vremena.

Idu鎖 tjedan kre鎒mo s 鑙规enjem foruma dalje, dakle accounti s nula postova i du緊m neaktivno规u na forumu 鎒 biti izbrisani bez nekih posebnih upozorenja.

Accounti s nula postova, ali s redovnom aktivno规u na forumu na鑕lno ne鎒 biti dirani. Me饀tim, mogu鎒 je da 鎒 se provjeravati takvi accounti preko pp i/ili kontakt mailova sa zahtjevom za predstavljanje. Neodgovaranje na provjeru vu鑕 za sobom brisanje accounta.

萳anovi koji su se zadnji put predstavili adminu/moderatorima sa zamolbom samo za 鑙tanje ne鎒 biti provjeravani niti brisani.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijede鎍 stranica

Idi na punu verziju