Budi i ti HoćuRI

Back to homepage
Budi i ti HoćuRI

Hoću Ri je skupina entuzijasta koja voli svoj rodni kraj i HNK Rijeku. Okupili smo se vođeni idejom da izradom portala širimo ljubav prema našem klubu što god je više moguće. Ljubav je jedina igra koja se igra udvoje u kojoj oboje pobjeđuju. I zato mi želimo s našom Rijekom uvijek u nove pobjede.

Jedan od načina iskazivanja naše ljubavi je pisana riječ. Mišljenja smo da svaka napisana riječ u korist naše Rijeke stvara pozitvnu atmosferu u i oko kluba. Pisanje je radost dijeljenja, promišljanja, emocija, koje se nude čitatelju zahvaljujući suvremenim medijima, tehnologiji, pa tako i ovom portalu. Nemojte zaboraviti, dok se družite sa pričama, da je svaka priča ljekovita.I ne služe priče samo za uspavljivanje male dječice,  priče služe i za buđenje.
Konstantno se trudimo krenuti naprijed, otvaramo nova vrata i radimo nove stvari, zato jer smo znatiželjni. Znatiželja nam pokazuje nove puteljke i piše nove priče.

Svaki čovjek posjeduje jedinstvene talente i sposobnosti. Mnogi ljudi nikada ne promisle o toj činjenici.

Našim dragim čitateljima nudimo priliku da na Hoću Ri iskažu svoje osjećaje i misli o svojoj najdražoj Rijeci, ali i o bilo kojem drugom riječkom sportu. Dakako, u pisanoj formi. Krenite u potragu za svojim neotkrivenim talentima. Zamislite tu potragu kao potragu za skrivenim blagom. Jednom kada pronađete to svoju unutanje blago otvorit će se pred vama novi životni putevi. Možda priče leže u vama poput sjemenki; potreban je samo dašak vjetra, zraka sunca ili kap gorčine pa da se rastvore u cvijet. Piši o onome što te zanima, jesu li to prave stvari ili izmišljene stvari. To, i ništa više. Učinite zagonetku od odgovora.

Tko dobro piše, stječe priznanja. Jeste li primijetili da se o ljudima koji se dobro pismeno izražavaju govori s poštovanjem? To i ne čudi jer duhovno se bogatstvo najljepše pokazuje u jezičnom izričaju. A mogli bi ste se i pohvaliti pred prijateljima, naš portal u kratko vrijeme zauzeo je bitno mjesto na riječkom, ali i hrvatskom medijskom nebu.

Dakle, ispunite svoj papir uzdasima svog srca što kucaju za Rijeku. Virtualni papir pošaljite nam na [email protected], u najkraćem roku ćemo pročitati Vaše uratke.

Prvi među jednakim vašim tekstovima bit će objavljeni na stranicama našeg i vašeg portala Hoću Ri. Novci za nanknadu nisu problem, novaca i dalje nemamo. Ali ogromnu želju imamo, a čini nam se da radimo pravu stvar. A onda će sve nekako doći na svoje mjesto.