JOINT: pobjednici

JOINT: pobjednici

Nakon uzbudljive završnice i završetka druge serije naše popularne igre preostalo je samo da podijelimo nagrade pobjednicima. U “jesenskoj općoj igri najboljeg trenera”, skraćeno J.O.I.N.T.-u. Trećeplasirani su osvojili šilterice, drugoplasirani repliku dresa, dok su najbolji iz svake kategorije osvojili dres NK Rijeke, a nagrade su osvojili:

U kategoriji sastavi:
1. Padroni 95
2. Bijela dusa 91
3. Fiumerijeka 89

U kategoriji rezultati:
1. RICRO 70
2. Fiumerijeka 69
3. Alpine 68

Nagrade će biti podijeljene za koji dan, a u pripremi je i nova igra za proljetni nastavak sezone. Sama igra će biti malo izmijenjena kako bi postala još zanimljivija, te će se osim rezultata pogađati i razni statistički podaci s utakmica. Uskoro ćete biti obaviješteni o svim detaljima kao i o načinu prijave. Nova igra nosi i novi naziv, ovog puta će to biti „Proljetna igra čačkanja Kekovog autoriteta“ ili skraćeno P.I.Č.K.A. Nadamo se da ćete zaigrati s nama u velikom broju i uz podršku voljenome klubu pokušati osvojiti vrijedne nagrade.

Komentari

komentari


Related Articles

FOTO: Rujevica zasjala punim sjajem

“Nogometni stadion u kampu HNK Rijeka” puni je naziv predivnog modernog zdanja na međi Rujevice i Pehlina podno naselja Blažići.

FOTO: Još malo i gotovo

Zavirili smo u unutrašnjost stadiona u kampu na Rujevici i posjetili marljive radnike koji neumorno “rintaju” kako bi Rijeka zaigrala

Karte zvane čežnja vol.2

Već oko sedam sati počeli su pristizat najvjerniji navijači Rijeke pod stijene naše Kantride očekujući da će upravo oni biti