Obrisi novog zdanja

Obrisi novog zdanja

Iako je svakom laiku posve jasno da na gradilištu glavnog stadiona u kampu ima još podosta posla, iz kluba pokušavaju umiriti javnost te kažu kako će se zasigurno utakmice HNL-a u srpnju igrati na Rujevici.

U tijeku je postavljanje privremenih stolica koje će poslužiti isključivo kao mjera za nosače novih, boljih i modernijih sjedala. Uređuje se unutrašnjost glavne tribine dok se izgradnja krova približava kraju. Za primijetiti je da su radnici okrenuli svoj fokus djelovanja na sam travnjak odnosno njegovu drenažu. Ravna se površina na koju će doći zeleni tepih. Postavljaju se slojevi pijeska na koje će doći navodnjavanje. Stigli su i veliki noseći stupovi na koje će biti postavljeni reflektori novog stadiona.

Svakim danom su sve vidljivije promjene na stadionu. Radovi napreduju kako treba i sigurno valja pohvaliti sve vrijedne radnike i inženjere koji danonoćno rade kako bi Rijeka što prije zaigrala na svome novome privremenome stadionu.

Možete uživati u našoj galeriji koju nam je ustupio PhotoZ studio. 

Facebook link: Photo Z studio

Komentari

komentari


Related Articles

Nezaustavljivi Kramarić na Kantridi hattrickom potopio bivšeg europskog prvaka

23. listopad 2014. god. Rijeka – Feyenoord Dan prije tridesete godišnjice pobjede nad velikim Realom pod stijenama Kantride, u devetom

Samo jednu želju imamo, da “preskočimo“ Dinamo !

Francuski pjesnik Charles Baudelaire autor je maksime da je đavlov najbolji trik onaj, da te uvjeri da ne postoji. Spomenuta

Farmaceutima, i treća sreća!

Farmaceuti su protiv bijelih uspjeli u svom naumu. Iako su najavljivali pohod na sva tri boda, bod im je, na