VIDEO: Sustavno uništavanje HNK Rijeke

VIDEO: Sustavno uništavanje HNK Rijeke

Zahvaljujući navijaču Rijeke koji je odvojio podosta svojega vremena kako bi složio ovaj video uradak, imate mogućnost iz “prve ruke” pogledati štetu i nepravdu koja je zasjenila oba dvoboja polufinala Kupa između Rijeke i Dinama.

“Kmečanje” je disciplina kojom se služe oni koji traže alibije. Mi ne tražimo alibije, Dinamo je bolja momčad kojoj nije potrebna pomoć onih koji su ionako dovoljno nekvalitetni da bi sudili dvoboje dvije najbolje momčadi u državi.

Vrijeme prolazi, rane se liječe, ali prošlost se ponavlja iz godine u godinu. Nadamo se kako ćemo vam ovim desetominutnim isječkom barem malo “otvoriti oči” i ukazati na trulež unutar našega nogometa.

Krajnje je vrijeme za- PROMJENE!!!

 

Komentari

komentari


Related Articles

Rijeka u playoffu Lige prvaka!

Rijeka – Red Bull Salzburg 0:0 (0:0) Rijeka – Stadion Rujevica. Uzvratna utakmica 3. pretkola UEFA Lige prvaka. Gledatelja: 8.118.

Upoznajemo Aberdeen FC

Kroz deset dana naš klub će saznati svojeg protivnika u 2. pretkolu kvalifikacija za Europsku ligu. Iako je većina prosječnih

Dva puta ka istom cilju

Započelo je 4. Dvoransko prvenstvo Grada Rijeke, koje organizira NK Lokomotiva, uz suorganizaciju Grada Rijeke i Nogometnog saveza. Ove godine