2. utakmica PH, Mladost 5 – Primorje 11 (3:2, 1:4, 0:1, 1:4)

2. utakmica PH, Mladost 5 – Primorje 11 (3:2, 1:4, 0:1, 1:4)

U drugoj utakmici finala Prvenstva Hrvatske koja se je danas odigrala na bazenu Mladosti kraj Save, momčad Primorja je zabilježila i drugu pobjedu. Sve vodi ka tome da će vaterpolisti Primorja, pobjedom u trećem susretu, na svojoj Kantridi, u srijedu, 14.5. po drugi put u svojoj povijesti osvojiti prvenstvo države. Prvi puta u neovisnoj Hrvatskoj. Pobjedi je svjedočilo i stotinjak navijača riječke ekipe koji su svoju momčad pratili glasno.

Mladost je bolje ušla u današnji susret i nakon prve trećine je bilo 3:2 za domaćina. Nakon toga je Primorje ubacilo u višu brzinu i mladoj momčadi Mladost održala lekciju modernog vaterpola. Čvrsto u obrani, a brzo i atraktivno u napadu. Način na koji je Primorje odigralo dovoljno govori da je vratar Vićan imao tek pet obrana, a njegov kolega na vratima Mladosti, hrvatski reprezentativac Pavić, čak 11 (uključujući i petarac).

U momčadi Primorja bi bilo nekorektno ikoga izdvojiti. Večeras je pobijedio kolektiv.

Sretno momčadi u srijedu, uz nadu da ćemo krajem slijedećeg tjedna, u gradu na Rječini, proslaviti dva trofeja. Onaj nogometni, kup nogometaša Rijeke i ovaj vaterpolski, državno prvenstvo Primorja!

Komentari

komentari


Related Articles

Nasukani riječki brod

Oprezan je bio Kek prilikom najave susreta, napominjući kako Nizozemce sigurno peče poraz na Kantridi. I nije pogriješio. Domaći su

S riječke place…

Spustila se zavjesa na još jedan dug i buran riječki “mercato”. Ocjena autora je da je Rijeka iz njega, kao

Fan shop konačno i u centru grada!

Kako smo nedavno saznali u centru se uređuje prostor u koji bi se trebao smjestiti fan shop HNK Rijeke. Dugo