Jardasov memorijal Riječanima

Jardasov memorijal Riječanima

Iako prva ekipa juniora Rijeke danas nije imala svoj dan te se visokim porazom u uzvratu polufinala kupa protiv Splita oprostila od daljnjeg natjecanja, kombinirana momčad sastavljena od igrača koji nisu konkurirali za Kup utakmicu i igrača koji su Rijeku pristigli iz akademije u Abuji (do 18-tog rođendana nemaju pravo nastupa u službenim utakmicama) nastupila je na Viškovu i osvojila memorijalni triangolo turnir u čast Vladimira Jadrasa, igrača Halubjana koji je 1.5.1966. preminuo na nogometnom terenu na Baštijanovu.
Na turniru su sudjelovale ekipe Rijeke, Opatije i domaćina Halubjana. Ekipa koju je vodio Danko Martljan je zabilježila dvije pobjede. Protiv domaćina su slavili sa 3:1 (Tomljanović, Joshua), a protiv Opatije sa 4:1 (Tomljanović x 2, Joshua, Neziri).
Uz pokal namijenjen pobjedniku, na Kantridu su „otputovali“ i trofeji za najboljeg strijelca (Andrija Tomljanović) i za najboljeg igrača (Joshua Agboola).

Jardasov memorijal

Za Rijeku su nastupili: Fabečić, Malinić, Šipura, Tahir, Sani, Gatara, Ehis, Blašković, Joshua, Tomljanović, Jović, Neziri. Trener: Danko Matrljan.

Komentari

komentari


Related Articles

Zajedno smo Rijeka u Zagrebu

U Zagrebu se ovog vikenda odigravao jedan od najjačih regionalnih turnira za mlade nogometaše, “Bubamara Kup”, U10 kategorija. Nastupile su

U borbi za dvostruku krunu

1. maj, Praznik rada, bit će radni za juniore Rijeke. Sa početkom u 11 sati, na Parku mladeži u Splitu

Rijeka II – revealed

Utakmicom (i porazom) protiv vodeće momčadi lige, druge ekipe Dinama, pao je zastor na jesenski dio 3. HNL Zapad, premijerne