Kvržić i Maleš bez Brazila

Kvržić i Maleš bez Brazila

Broj igrača NK Rijeke koji se nadaju odlasku u Brazil s reprezentacijom se danas smanjio. Mate Maleš je već duže vremena bio upitan radi ozljede, te je odlučio ići na operativni zahvat, jer mirovanjem se stanje nije popravilo.

Danas je izbornik BiH reprezentacije Safet Sušić objavio popis putnika u Brazil, na kojem se nije našlo ime Zorana Kvržića. Sušić je pozvao 24 igrača te su na njemu 2 igrača iz 1.HNL – Avdija Vršajević i Tino Sušić iz Hajduka. Zanimljiva je odluka Safeta Sušića da u Brazil vodi čak 12 veznjaka te samo 2 napadača.

Zoran Kvržić se nadao odlasku u Brazil jer je bio u reprezentaciji prošle jeseni te igrao u prijateljskoj utakmici protiv Argentine. Kvržić je, nakon odlično odigrane jeseni, ovog proljeća radi ozljede propustio desetak utakmica, što je zasigurno utjecalo i na Sušićevu odluku.

Očekuje se da će Vargić ići u Brazil kao treći golman reprezentacije, dok se iznenađenju nadaju Kramarić i Sharbini, koji nisu bili pozivani u ovom ciklusu kvalifikacija u reprezentaciju. Pročitajte HoćuRi analizu kandidata za odlazak na SP2014.

Komentari

komentari

D. Peranić

D. Peranić

David Peranić je UEFA B licencirani trener, te ima višegodišnje iskustvo treniranja mlađih uzrasta.


Tags assigned to this article:
Mate MalešSafet SušićZoran Kvržić

Related Articles

Miševi iz rupa izašli

Naš je klub jučer uplovio u sedamdesetu godinu svojega postojanja. Odavno se već zacementirao u srcima Riječana i Primoraca te

Se sjećate tih trenutaka?

Vjerojatno će većina vjernih navijača Rijeke promašiti ovaj članak i neće ih biti briga, ipak nam je na neki način

Potop “Barcelonete” uoči Barcelone

  Kako su i najavljivali, vaterpolisti Primorja su se revanširali Barceloneti za jedini ovosezonski poraz. Pobjedom 7:3 zaključili su natjecanje