Rijeka2 svladala Dubravu golom Vidasa

Rijeka2 svladala Dubravu golom Vidasa

RIJEKA II – DUBRAVA: 1:0 (0:0)

Stadion: Rujevica, 350 gledatelja

Sudac: Ivan Čužić (Velika Gorica)

Strijelac: 1:0 Vidas (89′)

RIJEKA II: Raspor, Scaglia (od 46′ Vidas), Špikić, Batinić, Collins, Gerald, Močinić, Okechukwu (od 63′ Mršić), Dangubić, Ajayi (od 73′ Budan), Ivančić.

DUBRAVA: Kakša, Kolak, Janjiš, Ćibarić (od 88′ Mohač), El Saleh, Brekalo, J. Juranović (od 77′ Mioković), Krajnović, D. Juranović (od 59′ Karamatić), Dodić, Mikulić.

Žuti kartoni: Ivančić, Špikić (Rijeka II), Dodić, Ćibarić, Juranović (Dubrava).U teškoj utakmici između Rijeke 2 i Dubrave nakon 90 minuta Riječani su uspjeli u svom naumu i uzeli sva tri boda, te zadržati prvo mjesto na tablici. U prvom sastavu Rijeke 2 zaigrala su tri igrača iz prve momčadi Rijeke.

Rijeka se od prve minute nametnula kroz posjed lopte na terenu, ali svi njeni napadi raspadali su se na 30 metara od gola, te pamtimo samo dva udarca na gol gostiju, dok su gosti kada bi došli pred vrata Raspora znali opasnije zaprijetiti, u jednom slučaju Gerald je sa crte spašavao vlastita vrata. Na poluvrijeme su momčadi otišle s rezultatom 0:0.

U drugom poluvremenu nastavila se identična igra iz prvog poluvremena. Rijeka je imala loptu u nogama, a Dubrava bi znala priprijetiti, te kako je vrijeme odmicalo sve je realnija bila opcija da će susret završiti bez pobjednika, a onda se na terenu pojavio Vidas koji uspješno matira golmana Dubrave i donosi Rijeci sva tri boda. Do kraja je Dubrava gurnula sve snage u napad, ali nije uspjela promijeniti rezultat.

Utakmicu je pratilo oko 300 gledatelja i 30 navijača Dubrave koji su po završnom zvižduku suca Čuzića pozdravili svoje ljubimce.

 

Foto: www.nk-rijeka.hr

 

 

Komentari

komentari


Related Articles

VIDEO: Braća u zemlji čudesa

Svatko od nas je u jednom dijelu svoga života maštao da je heroj, junak. Najviše je to izraženo u djetinjstvu;

Mamiću, pusti nam Kup

Neki ljudi, prijatelji, poznanici, upitali su me što mi sve ovo treba. Misleći na ovaj portal. Doduše, više pogledom negoli