Novo poglavlje Stadiona Kantrida

by V Linić | 14/04/2019 11:07

Stara Kantrido, godinama si nam bila dobra i mnogi će se suznih očiju oprostiti od tebe. Nažalost, svemu dođe kraj – vrtlog je to života. Neke stvari se nikada ne zaborave, a mi sigurno nećemo zaboraviti tebe.

Bile su to moje riječi kada sam zadnji puta pisao o novome stadionu. Iako sam se redovito veselio novome stadionu na Rujevici, od Kantride, svoje prve ljubavi bilo se teško oprosti, jednostavno i danas je teško proći pokraj našeg stadiona da se barem čovjek na trenutak ne zaustavi, i prisjeti svih onih lijepih i manje lijepih sjećanja koja definiraju čovjeka kao osobu ili navijača.

Iako potpisivanje memoranduma u Dubrovniku priča oko izgradnje novog stadiona nije gotova, za mene potpis toga papira ima posebnu težinu, jer pokazuje da se od Kantride kao i cijelog kompleksa oko stadiona nije odustalo, a to budi itekako nadu u tako skori povratak podno stijena Kantride.

Sada preostaje čekanje, isto ono čekanje na koje smo tako navikli, ovoga puta iako smo sumnjali u to, sa saznanjem da se od Kantride nije odustalo. Nadajmo se da se ovoga puta neće opet politika umiješati u izgradnju stadiona te nas lišiti i ove prilike za povratak na Kantridu.

Komentari

komentari

Source URL: http://www.hocuri.com/novo-poglavlje-stadiona-kantrida/